De laatste weken zijn de snoeken overduidelijk aan het bunkeren geslagen. Ze werken aan hun speklaag om de lange koude winter door te komen door flink wat vis naar binnen te werken. Dat merken wij aan de fraaie vangsten van veel en grote snoek. Het mooie is dat ze iedere week weer een beetje zwaarder zijn. We zijn met name succesvol met behoorlijk groot zacht plastic zoals de Spro Shockwave en de River Roach Paddle Tail van Savage Gear. Hiermee werpen de oeverzone af en zoeken zo actief de snoeken op. Dat we ze gevonden hebben wordt elke keer weer duidelijk door een snoeiharde aanbeet. Het grote open water vissen we af met nΓ³g groter kunstaas, waaronder de 32 cm lange Truline River Roach van Savage Gear. Afgelopen weken hebben we iedere visdag meerdere snoeken weten te vangen waarvan de grootste 117 cm lang was.Β 

Strakke lijnen!